Trio Faraona

Escrito por Equipo Asaem
Trio Faraona és el nou espectacle de la companyia Aiguamar Teatre. SINOPSI. El Trio Faraona és un suposat grup d’animadors socioculturals que es dediquen a esdeveniments familiars i socials (bodes, batejos, comunions...). Però ara han decidit anar més lluny i han muntat tot un espectacle teatral. A diferència d’altres animadors, el Trio Faraona es dediquen especialment a criticar. Quan van a una boda, critiquen als novios, quan van a un acte faller, critiquen als fallers, etc... S’han especialitzat tant en l’art de posar a parir a qui siga, que han arribat a confeccionar una Llista de Crítiques Faraòniques. 
CARACTERÍSTIQUES DE L’ESPECTACLE. En aquest espectacle, presentaran al públic la fantàstica Llista de les Crítiques Faraòniques, i fent un seguiment de la mateixa, el tres “gamberros” que formen el trio “posaran a caldo” a algunes de les entitats més significatives de la nostra societat. (La Primera Comunió, El Nadal, Els Caputxinos, Les Falles...).  
 
Entre cançons, un grapat de personatges espontanis, i molt d’humor, els components d’aquest singular trio trauran a la llum el particular caràcter inconseqüent i incoherent que tant caracteritza a la nostra actitud costumista i tradicionalista. Amb aquest tercer treball original,
Aiguamar Teatre presenta un producte genuí, que la consolida com una companyia madura amb una factura pròpia i un humor que ja la caracteritza
 

Spot Asaem

Escrito por Equipo Asaem

Vos presentem la col·laboració desinteressada que han tingut els alumnes de 2º de Comunicació Audiovisual de la UPV del Campus de Gandia.
Un espot promocional de la nostra entitat que de segur ens ajudarà a aplegar a més gent que necessita del nostre treball.
Estem molt agraïts a aquestos futurs grans professionals.